SAMENWERKINGEN MET BLACK DONKEY

Ben jij gek op (het stylen van) kleding en zou je graag onderdeel willen zijn van onze toffe influencercampagnes? Dan is dit jouw kans! Wij staan altijd open voor leuke samenwerkingen met fashionable influencers die aansluiten bij ons merk. Herken jij jezelf hierin en heb je minimaal 5.000 volgers op Instagram? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar info@blackdonkey.nl en wie weet zien we jou binnenkort shinen op onze Instagram feed!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Zodra wij gaan samenwerken kom je op een mailinglijst waarin je tussen 1-2 maanden de nieuwste collectie en leukste acties ontvangt waar jij (als er iets bij zit) jouw favoriete item van mag uitzoeken om content mee te maken. Daarnaast zorgen we ervoor dat ook jouw volgers kunnen profiteren van jouw samenwerking met Black Donkey door inzetten van kortingscodes en winacties.

 

OOK BLACK DONKEY INFLUENCER WORDEN?

Mail met jouw gegevens en Instagram account (minimaal 5.000 volgers) naar info@blackdonkey.nl

*Als Black Donkey influencer geef je Black Donkey automatisch toestemming om gebruik te maken van de foto's die je met Nelson schoenen maakt, zowel voor organisch en commercieel gebruik.