Algemene voorwaarden van Black Donkey. 

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel Rotterdam, nummer 85411787.

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Black Donkey. Op het moment dat je een bestelling plaatst via de webwinkel of via e-mail geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Black Donkey behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Privacy
Je persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Black DonkeyBlack Donkey verstrekt geen gegevens aan derden waardoor jouw privacy niet in het geding komt.

Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding is Black Donkey genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Bestelling en overeenkomst
Je kunt een bestelling plaatsen via de bestelapplicatie op de website. Je dient deze volledig en naar waarheid in te vullen. Als je een op maat gemaakt product bestelt, vervalt je retourrecht aangezien je Black Donkey uitdrukkelijk opdracht geeft het product te maken. Black Donkey behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra je je niet aan de door Black Donkey gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Black Donkey is niet verantwoordelijk voor drukfouten op de site.

Je kunt de producten op de website betalen doormiddel van een iDeal of PayPal betaling. Wanneer de betaling is voltooid zal de productie in gang worden gezet en uw order worden verwerkt. Als de betaling na 5 dagen niet door Black Donkey is ontvangen, stuurt Black Donkey je een betalingsherinnering. Vervolgens heb je 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 8 dagen niet is betaald, wordt de bestelling geannuleerd.

Annulering
Conform de Wet Koop op Afstand heeft u recht op een zichttermijn. De zichttermijn (14 dagen) begint te lopen op de dag nadat u het pakket van ons heeft ontvangen. Binnen deze termijn kunt u de aankoop (zonder opgaaf van redenen) annuleren en het product retour zenden. Retourzendingen kunt u het beste vooraf bij ons aanmelden (indien u via iDEAL heeft betaald, vergeet dan niet uw rekeningnummer ook te vermelden).

Producten die u terugstuurt op grond van de Wet Koop op Afstand dienen in de originele staat (en indien redelijkerwijs mogelijk inclusief de originele verpakking) te worden teruggezonden. Indien u hier niet aan voldoet, behouden wij ons het recht voor de retournering te weigeren. Bij een geaccepteerd retour storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Het retourneren van producten is voor uw eigen rekening en risico. Met name bij wat duurdere producten is het sterk aan te bevelen het pakket aangetekend te verzenden.

Black Donkey geeft geen geld terug op sale artikelen, het bedrag kunt u als voucher in onze webshop gebruiken. Wanneer je de bestelling wilt annuleren dien je dit te melden per email aan info@blackdonkey.nl

Verzending en Levering
Voor alle verzendingen (zowel binnen als buitenland) maken wij gebruik van DHL. Alle producten worden met een Track & Trace code door middel van een pakketservice verstuurd. Bij bestellingen boven de €50,- worden geen verzendkosten gerekend. De bestelling wordt verstuurd zodra de betaling op de bankrekening van Black Donkey is bijgeschreven. Je ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Black Donkey stelt je op de hoogte wanneer een product niet meer voorradig is.

Wij streven ernaar om de bestelling binnen 1 a 2 werkdagen te versturen via DHL Parcel.

Black Donkey geeft geen geld terug op artikelen die met korting zijn besteld.

Zichttermijn/herroepingsrecht
Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heb je het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde producten zijn afgeleverd. Indien je na afloop van deze termijn de geleverde producten niet aan Black Donkey hebt geretourneerd, is de koop een feit. Wanneer je producten wilt retourneren binnen de termijn van 14 werkdagen na levering dien je dit per mail te melden bij Black Donkey. Zorg dat je een geldig verzendbewijs hebt van de retourzending. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en eventuele bijbehorende documentatie) en in correcte staat verkerend. Indien de producten zijn gebruikt, of beschadigd, vervalt het recht op ontbinding. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Black Donkey er zorg voor dat binnen 7 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het aankoopbedrag aan de koper wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer. Het herroepingsrecht geldt niet voor sieraden die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt.

Klachten
Heb je klachten of ben je ontevreden over bepaalde zaken aarzel dan niet om contact met Black Donkey op te nemen. Je kunt een email sturen naar info@blackdonkey.nl. Graag vernemen wij jouw verhaal en uiteraard zal Black Donkey haar best doen om dit naar tevredenheid op te lossen.

Nieuwsbrief
Alle betalende klanten geven toestemming om na het afronden van hun order meegenomen te worden in de nieuwsbrief. De klant heeft te allen tijde recht om zich hiervoor uit te schrijven.

Afbeeldingen en specificaties
Alle afbeeldingen en specificaties betreffende afmetingen, kleuren, etc. op de site van Black Donkey maakt het gelden slecht bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Privacy Policy
Door het accepteren van onze voorwaarden ga je akkoord met de privacy policy. Meer informatie over deze voorwaarden zijn te vinden op de pagina www.blackdonkeynl.com/privacy-policy