Conform de Wet Koop op Afstand heeft u recht op een zichttermijn. De zichttermijn (14 dagen) begint te lopen op de dag nadat u het pakket van ons heeft ontvangen. Binnen deze termijn kunt u de aankoop (zonder opgaaf van redenen) annuleren en het product retour zenden. Retourzendingen kunt u het beste vooraf bij ons aanmelden (indien u via iDEAL heeft betaald, vergeet dan niet uw rekeningnummer ook te vermelden).

Producten die u terugstuurt op grond van de Wet Koop op Afstand dienen in de originele staat (en indien redelijkerwijs mogelijk inclusief de originele verpakking) te worden teruggezonden. Indien u hier niet aan voldoet, behouden wij ons het recht voor de retournering te weigeren. Bij een geaccepteerd retour storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Het retourneren van producten is voor uw eigen rekening en risico. Met name bij wat duurdere producten is het sterk aan te bevelen het pakket aangetekend te verzenden.

Let op: Black Donkey geeft geen geld terug op sale artikelen, het bedrag kunt u als voucher in onze webshop gebruiken.

 

Wil je retourneren?

Ben je toch niet helemaal tevreden met jouw bestelling? Dan kun je jouw bestelling in de originele verpakking binnen 14 dagen retourneren mits het aan onze retourvoorwaarden voldoet. Je kan het pakket retourneren via ons retourkanaal. Klik op de onderstaande link om naar de retourkanaal te gaan.

https://returns.richcommerce.co/return/new?c=blackdonkey/

Deze items mogen niet gedragen of gewassen zijn. Alle items moeten zijn voorzien van de originele labels.  Items met gebruikssporen of beschadigingen worden niet in behandeling genomen

 

Hoe werkt een retourzending?

Zorg dat het product in de juiste staat en originele verpakking wordt verpakt. Vul het bijgevoegde retourformulier correct in en voeg dit bij de retourzending. Plak de retoursticker met barcode op het pakket en geef dit af bij het dichtstbijzijnde DHL punt. Bewaar de verzendbewijs goed!

Het retourneren van de bestelling kan bij een dichtstbijzijnde DHL punt.

Vind het dichtstbijzijnde DHL punt hier: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-servicepoints

 

Retouradres:

Korteweg 24

3235 CH, Rockanje

Nederland– t.a.v. Black Donkey.

 

Ruilen

Je vraagt om een ruiling, hierbij worden geen extra kosten voor het retour zenden in rekening gebracht. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt krijg je van ons een tegoedcode ter waarde van het aankoopbedrag van de items die retour zijn gestuurd. De code kan je invoeren bij kortingscode tijdens het afrekenen van een nieuwe bestelling, het bedrag zal in mindering worden gebracht op het totaalbedrag. Hiermee heb je dan zelf de ruiling voldaan.  

 

Terugbetaling 

Je geeft aan het aankoopbedrag terug te willen ontvangen, hierbij betaal je zelf voor de retourzending via het retourportaal. Zodra Black Donkey de retourzending heeft ontvangen en verwerkt dan zal de het geld bedrag de volgende werkdag op je rekening storten. 

Black Donkey geeft geen geld terug op sale artikelen, het bedrag kun je als voucher in onze webshop gebruiken.